Alexa Daniela Munteanu

Un atac de panică reprezintă o stare de frică intensă sau de anxietate puternică ce apare brusc, fără a avea neapărat un factor declanșator în jur.

Aceste episoade pot fi întâlnite odată la câteva săptămâni în cazurile de o gravitate minoră, însă pentru persoanele care se confruntă cu cazuri grave de atacuri de panică, acestea se pot manifesta chiar și de câteva ori într-o singură zi.

Din fericire pentru cei care se confruntă cu această tulburare a anxietății, există numeroase tratamente și măsuri ce pot fi luate pentru ca atacurile de panică să fie reduse și chiar eliminate definitiv.

Pentru tratarea atacurilor de panică, există și anumite siropuri, sunt o variantă naturală și recomandată de foarte multe persoane.

Iată care sunt siropurile recomandate în tratarea atacurilor de panică:

1. Sirop de trandafir

Siropul din petale de trandafir poate fi considerat un adevărat elixir pentru sănătate. Pe lângă faptul că trandafirul este o floare încântătoare, acesta are și numeroase proprietăți terapeutice.

Siropul de trandafir este benefic din foarte multe puncte de vedere.

Acționează ca antinevralgic, are efecte tonice asupra sistemului cardiovascular, reducând astfel palpitațiile inimii, are un efect răcoritor asupra corpului, toate aceste lucruri reduc apariția atacurilor de panică, deoarece siropul de trandafir produce o senzație de calm la nivelul întregului corp.

Atacurile de panică nu vor mai avea nicio șansă să-și facă apariția după ce vei lua constant sirop de trandafiri, deoarece vei fi mult mai relaxat/ă și liniștit/ă.

2. Sirop de Ginseng

Ginsengul a devenit cunoscut și apreciat în întreaga lume pentru beneficiile pe care le aduce organismului.

Cu siguranță și tu ai auzit măcar odată de efectele spectaculoase pe care această plantă minune le are asupra corpului uman .

În ceea ce privește atacurile de panică și anxietatea, ginsengul ameliorează stările de oboseală oferind organismului un efect tonic și revitalizant. Cel mai important, ginsengul conferă organismului proprietăți adaptogene.

În special în perioadele stresante sau atunci când sunt prezenți stimuli nocivi. Ginsengul stimulează și funcțiile cerebrale, precum memoria și gândirea.

Faptul că ginsengul reduce stresul, oboseala și îmbunătățește activitatea creierului, reprezintă un factor important în eliminarea atacurilor de panică.

3. Sirop de Rhodiola Rosea

Rhodiola rosea este o plantă adaptogen ce are multiple beneficii asupra noastră. Aceasta acționează în îmbunătățirea echilibrului hormonal, a tonifierii fizice și mai ales a îmbunătățirii psihicului.

În ceea ce privește atacurile de panică, îmbunătățirile la nivelul psihicului pe care planta Rhodiola le aduce sunt extrem de importante. Rhodiola Rosea este cunoscută și sub numele de “rădăcina de aur”.

Această rădăcină energizeaza corpul și are un efect excepțional în stimularea capacității cognitive. În plus, un alt rol pe care această plantă îl are, este acela de a ajuta corpul să se adapteze la stresul fizic, chimic și de mediu, cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi, din ce în ce mai tare.

Indiferent de siropul pe care îl alegi pentru a-ți trata atacurile de panică, informează-te foarte bine înainte despre acesta.

Noi îți recomandăm să optezi pentru produsele cât mai naturale, ele au efecte secundare minime și în plus, sunt extrem de sănătoase.

În funcție de concentrația fiecărui sirop, vei putea stabili cât de des trebuie să-l iei. Pentru ca acest lucru să fie mai ușor, poți cumpăra siropul pe care l-ai ales pentru tine dintr-o farmacie, farmacista te va sfătui cu siguranță de câte ori este recomandat să iei siropul, și în ce cantitate.

Noi am dezvoltat ZenMaster…

O altă soluție extrem de la îndemână pentru reducerea riscurilor apariției atacurilor de panică o reprezintă medicamentul pe care noi l-am dezvoltat, ZenMaster.

Dacă însă nu ești adeptul siropurilor, noi îți oferim o soluție extrem de la îndemână, la un preț accesibil, ce reduce considerabil, făcând chiar să dispară definitiv atacurile de panică.

Un medicament excepțional, destinat înlăturării stărilor de depresie și anxietate. În plus, acesta este recomandat și pentru perioadele intense de muncă sau activitate psihică și efort fizic asociat.

În plus, reprezintă un remediu extraordinar în ceea ce privește combaterea atacurilor de panică. Folosit pe o perioadă mai îndelungată de timp, ZenMaster poate trata complet atacurile de panică.

ZenMaster are o mulțime de beneficii. Iată câteva dintre ele:

  • Îmbunătățește performanța cognitivă și activitatea cerebrală;
  • Îți oferă un boost de motivație;
  • Reduce pierderile de memorie;
  • Îmbunătățește capacitatea de învățare și de gestionare a problemelor.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *