Alexa Daniela Munteanu

Foarte multe persoane se confruntă din când în când cu anxietatea, lucru care este perfect normal.

Anxietatea capătă însă o formă anormală atunci când începe să creeze probleme.

Este important să știi diferența dintre experimentatul anxietății din când în când și tulburările de anxietate și atacurile de panică. Acestea sunt două categorii total diferite, mai ales că, tulburările de anxietate și atacurile de panică afectează serios stilul de viață, devenind chiar copleșitoare.

Atacurile de panică pot fi tratate printr-o multitudine de variante. Printre tratamente se numără: ceaiuri împotriva atacurilor de panică, vitamine, meditație, ajutor de la psihologi sau psihiatrii, antidepresive, și nu în ultimul rând, atacurile de panică pot fi tratate și prin administrarea de Magne B6.

Ce este Magne B6?

Magne B6 este un medicament ce conține magneziu și vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), folosit atât de către adulți, cât și de către adolescenți și copii pentru prevenirea și tratamentul deficitului de magneziu. Există mai multe simptome care pot indica un deficit de magneziu ridicat.

Dacă te confrunți cu atacuri de panică, cu siguranță îți dau târcoale și următoarele simptome: nervozitate crescută, iritabilitate constantă, anxietate ușoară/ puternică, oboseală trecătoare, tulburări minore de somn, manifestări ale anxietății, spasme digestive, palpitații, crampe musculare, furnicături etc.

Una dintre cauzele apariției atacurilor de panică este deficitul scăzut de magneziu. Deși este destul de greu de crezut, Magne B6 este considerat unul dintre remediile împotriva anxietății.

Atunci când organismul nu are cantitatea necesară de magneziu și vitamina B6 pentru a funcționa corect, simptomele de natură anxioasă, precum atacurile de panică, se manifestă mult mai intens și mai frecvent decât de obicei.

Ajută Magne B6 împotriva atacurilor de panică?

Specialiștii au arătat faptul că, atunci când organismul primește minimul de magneziu și vitamina B6 necesare, simptomele asociate anxietății se reduc considerabil, ajungându-se chiar și la dispariția acestora.

Și poate totuși te întrebi, ce legătură are anxietatea? Ei bine, magneziu stimulează producția de GABA.

Acesta este un acid ce are funcție de neurotransmițător ce relaxează creierul. Atunci când acest acid nu este în cantitatea necesară, starea de relaxare se reduce treptat, fiind înlocuită de o activitate mai intensă a creierului, ce ne face să ne simțim neliniștiți și dezorientați, ajungându-se chiar la senzații de panică și anxietate.

Magneziul reduce și nivelul de cortizol și epinefrină. Asta însemnând relaxarea mușchilor și reducerea crampelor musculare.

Și cel mai important, Magne B6 previne apariția proceselor inflamatorii. Aceste procese inflamatorii se pot manifesta chiar și la nivelul creierului, iar atunci când se întâmplă acest lucru apar stările de depresie și de anxietate. Prin procesul de inflamare a  creierului se poate ajunge la formarea diverselor probleme neuronale, dar și a gândurilor suicidale.

ZenMaster

Dacă ești în căutarea unei soluții cu un efect mai rapid, specialiștii noștri îți recomandă produsul ZenMaster. Este o soluție completă împotriva atacurilor de panică, anxietății și a tuturor tulburărilor acesteia.

ZenMaster are rezultate excelente atunci când vine vorba de combaterea atacurilor de panică și a anxietății. Iar pe lângă acest lucru, are și un preț extrem de accesibil.

Pe lângă aceste lucruri, ZenMaster este recomandat și atunci când te confrunți cu perioade intense de muncă sau activitate psihică și efort asociat.

Atacurile de panică nu au nicio șansă în fața acestui medicament. Folosit o perioadă mai îndelungată de timp, ZenMaster poate trata complet atacurile de panică.

ZenMaster are o mulțime de beneficii. Iată câteva dintre ele:

  • Îmbunătățește performanța cognitivă și activitatea cerebrală;
  • Îți oferă un boost de motivație;
  • Reduce pierderile de memorie;
  • Îmbunătățește capacitatea de învățare și de gestionare a problemelor.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *